Система куфари за транспортиране L-BOXX 238

137.90 лв.

Артикулен номер: 6100000307 Категория:

Размери:
Външни размери (ШxГxВ):445 x 358 x 254 мм
Вътрешни размери (Шx Д x В ): 378 x 303 x 203 мм
Обем:25,5 литра
Тегло:2,8 кг

Availability: Изчерпан

Вашите инструменти, материали, клиентски проби и работни машини могат да бъдат транспортирани по безопасен и организиран начин на всяко място с нашата здрава L-BOXX 238. Това е оптималното решение за пренасяне и съхранение. L-BOXX 238 може да се адаптира, точно за Вашите нужди благодарение на разнообразните си възможности за оборудване.

Висококачественият и лек L-BOXX е произведен от устойчива на удари ABS-твърда пластмаса.  Защитава съдържанието от напръскване с вода. Има две ключалки. Капакът има еластичност до 85 кг, което означава, че L- BOXX може да се използва и като стъпало.

L-BOXX може да се управлява удобно чрез ергономично оформената дръжка в капака и отстрани.

Системата за щракване е особено практична, с която могат да бъдат свързани всякакви L-BOXX, за да се транспортират заедно. Това ви спестява много време и енергия.  Когато е необходимо L-BOXX куфарите могат да бъдат отделени един от друг отново, само с натискането на един бутон, така че можете да започнете работата си незабавно по идеално организиран начин.
L-BOXX може, разбира се, да бъде интегрирана във всички системи за сортиране на сортировъчни камиони Sortimo. Така че Вашите инструменти и работни материали да бъдат съхранявани по организиран и сигурен начин по време на транзита и да са бързо под ръка при пристигането.
Също така партньори като BOSCH, Gedore, Förch и fischer използват Sortimo L-BOXX като външна опаковка за техните машини, инструменти и консумативи, които разбира се имат същите характеристики, като например системата за щракване. В резултат на това се възползвате от единна и съвместима концепция за мобилност, която семейството L-BOXXes предлага.
Размери:
Външни размери (ШxГxВ):445 x 358 x 254 мм
Вътрешни размери (Шx Д x В ): 378 x 303 x 203 мм
Обем:25,5 литра
Тегло:2,8 кг

Обхвата на доставка включва 1бр. Система куфари за транспортиране L-BOXX 238 , другите елементи на снимките са с демонстративна цел.