Система куфари за транспортиране L-BOXX 136

123.99 лв.

Изчерпан

Артикулен номер: 6100000306 Категория:

Вашите инструменти, материали, клиентски проби и работни машини могат да бъдат транспортирани по безопасен и организиран начин на всяко място с нашата здрава L-BOXX 136. Това е оптималното решение за пренасяне и съхранение L-BOXX 136 може да се адаптира, точно за Вашите нужди благодарение на разнообразните си възможности за оборудване.
Висококачественият и лек L-BOXX е произведен от устойчива на удари ABS-твърда пластмаса, защитава съдържанието от напръскване с вода, има две ключалки и капакът има еластичност до 85 кг, което означава, че L- BOXX може да се използва и като стъпало. L-BOXX може да се управлява удобно чрез ергономично оформената дръжка в капака и отстрани. Системата за щракване е особено практична, с която могат да бъдат свързани всякакви L-BOXX, за да се транспортират заедно. Това ви спестява много време и енергия. Многото разходки от автомобила до мястото на работа са в миналото с L-BOXX семейството. Когато е необходимо L-BOXX куфарите могат да бъдат отделени един от друг отново, само с натискането на един бутон, така че можете да започнете работата си незабавно по идеално организиран начин. Този структуриран начин на работа не само улеснява вашия работен ден, но и впечатлява вашите клиенти.
L-BOXX може, разбира се, да бъде интегрирана във всички системи за сортиране на сортировъчни камиони Sortimo, така че Вашите инструменти и работни материали да бъдат съхранявани по организиран и сигурен начин по време на транзита и да са бързо под ръка при пристигането.
Също така партньори като BOSCH, Gedore, Förch и fischer използват Sortimo L-BOXX като външна опаковка за техните машини, инструменти и консумативи, които разбира се имат същите характеристики, като например системата за щракване. В резултат на това се възползвате от единна и съвместима концепция за мобилност, която семейството L-BOXX предлага.
Размери:
Външни размери (ШxГxВ):445 x 358 x 152 мм
Вътрешни размери (ШxДxВ):378 x 310 x 101 mm
Обем:13,3 литра
Тегло:2,2 кг

Обхвата на доставка включва 1бр. Система куфари за транспортиране L-BOXX 136 , другите елементи на снимките са с демонстративна цел.