Протектор за защита на краката на стелажи RPM 600 (80-100 mm)

96.99 лв.

Артикулен номер: RPM 600 Категория:
Протектора за защита на краката на стелажи RPM 600 (80-100 mm) в жълто – RAL 1018
  • подходящ за средни крака на стелажите
  • стелажни крака с 80-100мм широчина на профила

Вижте как работи (видео)

Протектор за защита на краката на стелажи RPM 600 (80-100 mm)- Без щипки, без ремъци, без болтове, без повреда на пода.
Лесни за инсталиране. Нашите протектори за стелажи създават безопасна и рентабилна система за защита на стелажи.
Протекторите за палетни стелажи предпазват стелажните крака от скъпи и потенциално опасни удари от мотокари или други опасности при движението в склада.
Тези иновативни 600 mm високи протектори за палетни стелажи са изключително еластични. Отличават се с превъзходно поглъщане на удара благодарение на дизайна на тройния удар Reflex Technology.

Протектор за защита на краката на стелажи RPM 600 е тестван на удар от TÜV
EN15512 одобрен

Нашите протектори за палетни стелажи са лесни за инсталиране. Просто щракнете на място с помощта на RP Click Tool  и протекторите за палетни стелажи остават стабилно на място. Без усукване на стелажа и без нужда от болтове, скоби или ремъци. Всеки протектор за палетни стелажи може също толкова лесно да бъде премахнат за бърза проверка на палетни стелажи.

Протектора за защита на краката на стелажи RPM 600 (80-100 mm) в жълто – RAL 1018  е подходящ за  за средни крака на стелажите- стелажни крака с 80-100мм широчина на профила. Уникална защита на рафта, благодарение на трите вътрешни амортисьора. Изработени от мек материал, който абсорбира удара. Компактният дизайн без ъгли и изпъкнали части гарантира, че профилът за защита от сблъсък пасва идеално към стълба дори след удара. Без закрепване към пода, така протектора не заема място и не пречи при местенето на палетите. Пластмасовият материал REFLEX е специално проектиран от отдела за научноизследователска и развойна дейност, за да осигури висока видимост в работните зони и висока устойчивост на всички видове удари.

изберете подходящият за Вас протектор  тук: 

Вижте как работи (видео)