Мултифункционален LED фенер 4 в 1

59.99 лв.

Артикулен номер: 00242 Категории ,

Мултифункционален LED фенер 4 в 1 е мощен светодиоден модул, който може да се използва самостоятелно или заедно с еднин от четирите включени аксесоара.

Прикрепете капсулата към лентата за главата 7/8 “и тя работи като фар, който може да се върти на 180 градуса, за да освети всяко пространство, като същевременно държи двете ръце свободни за използване.

Магнитната основа позволява на капсулата да се върти, заключва и насочва светлината, без ръце, във всяка посока, докато е залепена посредсвом магнита си към метална повърхност или просто е поставена върху немагнитна повърхности.

Чрез стоманената скоба дава възможност да го закопчаете на колан, джоб или  жилетка, за да работи като работна светлина. Тя може да бъде прикрепена към раница, за да осветява навсякъде при пешеходен туризъм.

С  каишката за ръка поставете капсулата към китката така удобно в дланта може лесно да настройвате осветлението. Този компактен, ръчен вариант превръща Мултифункционалнияр LED фенер в перфектно джобно фенерче при разходка в тъмни условия или на аварийна светлина в колата или в чантата!

За да се увеличи гъвкавостта и лекотата на използване на капсулата, тази светлина за задачи се отличава с голям ротационен превключвател, който е централно разположен и лесен за захващане, усукване и регулиране на светлинния поток, дори когато носите ръкавици. Светодиодите Lumen Tech произвеждат изключително гладка, широкоъгълна светлина, позволяваща тази компактна светлина да свети ярко осветяваща големи работни зони!

Капсулата има функционалността, необходима за всяка задача.