LED Магнитна светеща мина

21.90 лв.

Артикулен номер: 00105 Категории ,

Характеристики:

  • размер:диаметър 4см- колкото топка за голф
  • 12 неодимови магнита

LED Магнитната светеща мина е иновативен продукткойто можете да прикрепите върху всякакви метални повърхности. С размер на топката за голф, тя е достатъчно малка, за да се побере в тесни зони и да ви осигури мощен лъч светлина.

Магията на LED Магнитната светеща мина е, че разполага с интензивно ярък, широкоъгълен светодиод и 12 мощни  магнита,  които ви позволяват да я залепите на всяка метална повърхност, да я поставите на статив или върху друга равнина. Може да насочите светлината към работно пространство на почти всеки ъгъл.

Макар, че е малка LED Магнитната светеща мина е мощен прожектор, който може да се използва от всеки, който се нуждаете от осветление.Професионалистите, включително автомонтьорите, електротехниците, водопроводчиците  ще искат да имат Магнитната светеща мина под ръка, тъй като е достатъчно малъка, за да се впишат в тесни зони и да се насочат към мощен лъч светлина там, където е най-необходима. Благодарение на 12-те си магнита може да се използва и за събиране на винтове, гвоздеи, битове и др. У дома също ще намира стотици приложения използвайте го, когато работите по автомобила, смяна на гума, окабеляване на домашно кино,монтиране на контакт, или под  мивката. Използвайте го когато сте на къмпинг.

Потенциалните употреби са безкрайни.

Характеристики:

  • размер:диаметър 4см- колкото топка за голф
  • 12 неодимови магнита