Куфар за инструменти  L-BOXX 102

115.90 лв.

Артикулен номер: 6100000305 Категория:

Налично за предварителни продажби

Вашите инструменти, материали, клиентски проби и работни машини могат да бъдат транспортирани по безопасен и организиран начин на всяко място със здравият куфар за инструменти  L-BOXX 102. Това е оптималното решение за пренасяне и съхранение. Кутията за инструменти L-BOXX 102 може да се адаптира, точно за Вашите нужди благодарение на разнообразните си възможности за оборудване.

Характеристики на L-BOXX:

Висококачественият и лек куфар за инструменти L-BOXX е произведен от устойчива на удари ABS-твърда пластмаса. Защитава съдържанието от напръскване с вода. Има две ключалки. Капакът издържа до 85 кг, което означава, че куфара за инструменти L- BOXX 102 може да се използва и като стъпало. L-BOXX може да се управлява удобно чрез ергономично оформената дръжка в капака и отстрани.

Транспортиране с куфари за инструменти L- BOXX:

Самото транспортиране е също лесно. Става благодарение на патентована клик система за съединяване и разкачване на няколко куфара за инструменти L- BOXX . Това ви спестява много време и енергия. Многото разходки от автомобила до мястото на работа са в миналото с L-BOXX семейството. Когато е необходимо, L-BOXX куфарите могат да бъдат отделени един от друг отново, отново само с натискането на един бутон. Този структуриран начин на работа не само улеснява вашия работен ден, но и впечатлява вашите клиенти.
L-BOXX може, разбира се, да бъде интегрирана във всички системи за сортиране на сортировъчни камиони Sortimo. Така че Вашите инструменти и работни материали да бъдат съхранявани по организиран и сигурен начин.

Съвместимост на куфари за инструменти L- BOXX:

Също така партньори като BOSCH, Gedore, Förch и fischer използват Sortimo L-BOXX като външна опаковка за техните машини, инструменти и консумативи. В резултат на това се възползвате от единна и съвместима концепция за мобилност, която семейството L-BOXX предлага.

Размери на куфар за инструменти L- BOXX 102:

Външни размери (Шx Д x В ): 445 x 358 x 118 мм
Вътрешни размери (Шx Д x В ): 378 x 313 x 65 мм
Обем:8,8 литра
Тегло:2,1 кг

Обхвата на доставка включва 1бр. Система куфар за инструменти L-BOXX 102, другите елементи на снимките са с демонстративна цел.