ILLUMiDOME Водоустойчив фенер

59.99 лв.

Артикулен номер: 00245 Категории ,

ILLUMiDOME Водоустойчив фенер е изключително издръжлив, но лек водоустойчив фенер. Тази светлина може да се похвали с 220 лумена широкоъгълна светлина с 1 Watt LED. Предлага няколко светлинни настройки- слаба, средна,силна светлина и мигваща светлина. ILLUMiDOME може да се монтира изправено от свалящата се лента за велкро или да се монтира с главата надолу с помоща на разделените пръстени в основата.

Това, което отличава ILLUMiDOME е опцията за двойна светлина.

Ключът към двойната светлина на ILLUMiDOME е отменяемият рефлектор. Когато рефлекторът е разположен в горната част на ILLUMiDOME, той създава традиционен светлинен матричен стил “фенерен стил”. Когато е необходима повече светлина или фенерът се използва с главата надолу, потребителят може просто да отстрани рефлектора и лесно да го съхранява в основата на устройството. С отстраняването на отражателя ILLUMiDOME се превръща в пълен обхват на куполна светлина с проекционна светлина, излъчвана от горната част на фенера. ILLUMiDOME изтрива сенките, оставени от традиционния изход на фенера.

Закачете ILLUMiDOME във вашата палатка или я използвайте, за да осветите масата за пикник. Закачете ILLUMiDOME и насочете светлината в гнездото на двигателя или оставете ILLUMiDOME в багажника си като надеждна светлина за безопасност. Хвърлете няколко в басейна си за късна вечер, ILLUMiDOME дори плава! Независимо дали ще ходите на къмпинг, или просто се подготвяте за ситуации без електричество ILLUMiDOME ще бъде новата ви любима “светлина”!